Pivo, ktoré rozumie mestu. Jedlo, ktoré pozná svoje korene.

kb postava 3

PaB Donau nie je klasický pub. Je to miesto, kde sa rakúsko-uhorská kuchyňa stretáva s mestským životom.

Na brehu Dunaja, medzi modernými budovami a ruchom Eurovea, vznikol mestský podnik, ktorý nehrá na pozlátko.
Hrá na chuť, poctivosť a atmosféru.

a person holding a lemon on a plate of food
a person holding a lemon on a plate of food

Recepty, ktoré prežili monarchiu.

Náš kuchársky tím sa nezastavuje pri klasike, ale prináša jej nový život. Tafelspitz, viedenský rezeň, guláš či langoš sa v PaB Donau dočkali moderného twistu, ktorý im vrátil pôvodnú silu a charizmu.

A čo môže byť lepšie, než viedenský teľací rezeň, ktorý si zamilujete rovnako, ako v hlavnom meste Rakúska ale teraz u nás, na brehu Dunaja.

a group of copper pots and pans on a table

Tafelspitz
Tradičná rakúska klasika na našom stole

Tafelspitz je rakúska kulinárska legenda, ktorá v našom podaní ožíva v trojchodovej podobe, ktorá vás prenesie priamo do srdca monarchie. Tento pokrm, obľúbený medzi cisárskymi dvorami, je u nás servírovaný v tromi vynikajúcich krokoch:

  1. Predjedlo: Hrianky so špikom

  2. Polievka: Hovädzí vývar s celestínskymi rezancami

  3. Hlavné jedlo: Hovädzie mäso s pečenými zemiakmi a špenátovým pyré. omáčky z chlebovej majonézy a chrenového jablka

Tento pokrm sa nesie na vlnách histórie a našich moderných techník, ktoré mu dodávajú nový rozmer, no stále rešpektujú jeho tradičné korene. Nie je potrebné ísť do Viedne. Náš Tafelspitz je ten pravý zážitok priamo na brehu Dunaja.

kb postava

Tafelspitz
Tradičná rakúska klasika na našom stole

Tafelspitz je rakúska kulinárska legenda, ktorá v našom podaní ožíva v trojchodovej podobe, ktorá vás prenesie priamo do srdca monarchie. Tento pokrm, obľúbený medzi cisárskymi dvorami, je u nás servírovaný v tromi vynikajúcich krokoch:

  1. Predjedlo: Hrianky so špikom

  2. Polievka: Hovädzí vývar s celestínskymi rezancami

  3. Hlavné jedlo: Hovädzie mäso s pečenými zemiakmi a špenátovým pyré. omáčky z chlebovej majonézy a chrenového jablka

Tento pokrm sa nesie na vlnách histórie a našich moderných techník, ktoré mu dodávajú nový rozmer, no stále rešpektujú jeho tradičné korene. Nie je potrebné ísť do Viedne. Náš Tafelspitz je ten pravý zážitok priamo na brehu Dunaja.

a group of copper pots and pans on a table
a man with a beard and apron standing in a restaurant
a man with a beard and apron standing in a restaurant

Kulinárske umenie

Za každým skvelým jedlom v PaB Donau stojí náš talentovaný tím, ktorý sa neustále inšpiruje tradíciami a novými trendmi v kuchyni. Sme nadšení z každej príležitosti, keď môžeme hostí prekvapiť a potešiť.


Našou vášnivou túžbou je poskytovať vám výnimočný zážitok od prvého pohára až po posledný sústo, čo dokazuje aj náš šéf kuchár a celý tím.

Sprav si chúťky na našom instagrame

kb postava 2