Otvárame nový PaB [pub] pri Dunaji

a building with glass windows

PaB Donau – pivo, jedlo a mestská energia

Viedenský teľací rezeň ako má byť.
Tafelspitz, ktorý rozumie tradícii aj chuti.
A k tomu remeselné pivo, víno z vlastného vinárstva a autorské drinky to všetko v jednom podniku, priamo na nábreží Dunaja.

Do Bratislavy prichádza nový koncept z dielne PaB – po Tatranskej Lomnici otvárame PaB Donau.
Nie je to klasická piváreň. Je to mestský podnik, ktorý stavia na poctivej rakúsko-uhorskej kuchyni, výnimočnej lokalite a atmosfére, ktorá sadne na obed aj na večerné stretnutie.

„Koncept PaB Donau stavia na rovnakých hodnotách: poctivé suroviny, remeslo, charakter. V tomto prípade však s väčším dôrazom na kuchyňu.
Základom sú klasické recepty zo starej monarchie, no moderné, čisté a zrozumiteľné pre mestského hosťa,“ hovorí Jaro Bachleda, autor konceptu jedálnička.

Za kuchyňu v PaB Donau zodpovedá Head Chef Anton Meszároš.
Po rokoch v top bratislavských reštauráciách a vedení farmárskej kuchyne na juhu Slovenska prichádza s víziou, ktorá je jednoduchá:
“Variť tak, aby si hosť povedal: toto si dám znova.”

„V kuchyni namiesto stresu a kriku preferujem kľud. Jediné peklo, ktoré mám rád, je to v papuli,“ usmieva sa Anton.
„Mám rád chute, ktoré som poznal ako dieťa. A práve preto mi koncept PaB Donau sadol, je to miesto, kde sa stretáva história s poctivým remeslom a moderným gastro prístupom.“

a salt and pepper shakers on a table
a room with a table and chairs
a row of beer taps